Blogi: Runoja

Blondi tuli taloon

Pim pom pim pomp, pim pom pim pomp. Anna blondin tulla taloon, päästä kristallikruunusi valoon. Älä säikähdä juurikasvua, mustaa kynnettyä peltoa, ravinnepitoista multaa. Sillä siitä kasvaa kultainen heinä, kirkkaat latvat, kirkkaat ajatukset, kaunistavat karvat.

Huis hais hän pesee ikkunasi pölystä ja humps perhoset ympäröivät sinua, lentävät kanssasi. Hän hieroo jalkojasi ja pesee huis hais multaiset varpaasi ja humps ei haittaa astua kiveykseltä rapaan, raparperien suojaan, lehtien hautaan.

Anna blondin tulla taloon, ota avosylin vastaan, sydämmesi turvalukko lik lok avaa ja peremmälle toivota.

Hän kantaa sulle laukussaan oven toisenlaiseen maailmaan empaattiseen ja ihanaan.

Me kuulutaan tänne

Sinua juuri sinua tarvitaan kuin metsän muurahaista joka havupuiden neulasia kokoaa kekoonsa kuljettaa Vähentäen maan happamuutta luoden rakennelmaa uuttaa

Sinua juuri sinua tarvitaan kuin pitkän pitkää tekokynttä joka ei suoraan ole tarpeellinen eikä käytännöllinen Mutta kauneutta jaat ja puheenaiheita takaat

Sinua juuri sinua tarvitaan kuin ikävä työuupumus Se kuitenkin muistuttaa että kaikki ei ole kohdallaan työssä, tässä maailmassa Oletko omassa unelmassa?

Me kuulutaan kaikki tänne kuten keraaminen paistoherne pimeässä hohtavat muovikivet ja isot olkatoppaukset tomaatin kannan poistaja ja etumuksen kohottaja Sinua juuri sinuakin tarvitaan!

Fantasia-annos

Pehmis fantasiaa nonparelleilla sun kanssa jaan tietyillä ehdoilla: Hyppää ulos sun kuoresta, ei elämän pidä olla suolesta!

Pehmis fantasiaa nonparelleilla sun kanssa jaan tietyillä ehdoilla: Elä sun omaa unelmaa, älä pelkää mokaa ja lamaa!

Pehmis fantasiaa nonparelleilla sun kanssa jaan tietyillä ehdoilla: Pehmis-nonparelli fantasiaa samalla lusikalla nautitaan!

Kuplien alla

Otan iltapäivän kylvyn,

piiloudun vaahtoon ja muotoilen ylleni linnan.

Lämpimässä ammeessa, rakentamassani suojassa haaveilen rauhasta ja suklaasta.

Ruusun tuoksuun ei yllä sodat, ei painonvartijat.